Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 so this is the founding city? op za maa 24, 2012 4:27 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Mikaela keek even rustig om haar heen. Ze had wel gehoord dat er een nieuw gebied is gevonden, een stad. Het had haar nieuswgierigheid gewekt. Dus wat kon het voor kwaad om dat eens te gaan bezichtigen? Terwijl ze even zuchtte streek ze met haar hand door haar blonde lokken terwijl ze de klauwen van Dalech in haar schouder voelde. Ze was het al lang gewoon dus pijn deed het neit meer maar dat wilde niet zeggen dat ze het niet meer voelde want dat was wel zo. Geeuwend ging ze verder en merkte pas na een tijdje op dat ze al in het nieuwe gebied was. Het eerste wat Mikaela opviel was de giga grootte toren die er stond. Ze volgde het met haar ogen en merkte dat het nog verder in de lucht ergens verdween. Dus zonder er nog bij na te denken of het te overleggen met de grootte zeearend stapte ze naar de toren. Mikaela was van plan om die omhoog te volgen, zien hoe mooi het was om alles vanuit de lucht te zien zoals Dalech dat altijd kon als hij rond vliegt. Het was waarschijnlijk een heerlijk gevoel."Mika is dat wel slim?" hoorde ze Dalech door haar gedachten vragen. Lachend schudde ze haar hoofd, wat kon het haar schelen of het nu slim was of niet.Terwijl ze nu voor de toren stond antwoorde ze "Dat zullen we wel ontdekken." Maar ze had die gedachten nog maar juist gezonden toen Dalech zijn kop met een snelle ruk naar een kant draaide en gespannen ernaar staarde, wat dus betekende dat er bezoek was.

-normaal zijn ze langer maar moest snel doen ,voor Talos Xd -

2 Re: so this is the founding city? op zo maa 25, 2012 10:17 am

Talos

avatar
Ik ben een Ontdekker
Ontdekker
Brrr, het was niets om weer terug te komen op een plek waar hij zulke slechte herinneringen had. Het was net als terug komen op Thin Place.
Samen met Babylon was het de ergste plaats om te komen.
En toch was hij hier. Hij was hier gekomen om weer contact te zoeken met zijn Anima Brennan. Ze hadden zich lang van elkaar afgesneden. Ze konden simpelweg niet met elkaar leven.
Talos liep langs de hoge toren van Babylon, en kwam een jonge vrouwe tegen.
In eerste instantie was hij van plan om er langs te lopen. Maar ze bleef hem op een bepaalde manier aankijken, dat Talos wist dat hij niet door kon lopen.
Hij knikte naar de vrouw en glimlachte. ''Kan ik u ergens mee helpen''

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum