ForumLaatste post
Geen nieuwe berichten

Greenwich


Greenwich is een van de grootste continenten op Dust. Het is ontstaan uit het stof van de laatste bossen in de oude wereld. Greenwich is een prachtig natuurgebied met idyllische heuveltjes, bossen, meren en stranden. Het zuidelijke puntje van Greenwich beslaat het Koninkrijk van Faragos. Dit koninkrijk wordt geregeerd door koning Archibald, die regeert vanuit de hoofdstad Sarania. De koning is altijd op zoek naar macht en voert vaak oorlogen met Domus en Garahan, de twee andere grote koninkrijken in Dust.

~Highlands~Rainbow Lake~Terra Beach~Faragos~


338x bezocht
ma apr 07, 2014 12:26 pm
Lady Tzipporah Moving on while looking back
Geen nieuwe berichten

Terram


Terram is het bekendste en meest bevolkte continent van Dust. In Terram is de residentie van het Magistrerium gevestigd. Het Magistrerium heerst over Dust. Hun residentie is gevestigd in de Hoogste Boom en het Paleis van Lumos in Claps. Naast deze belangrijke plaats is het koninkrijk van Ratharym hier gevestigd, met als hoofdplaats Garahan. Ook is er een prachtig landschap te vinden, genaamd Vernum Springs waar er eeuwige herfst heerst. En natuurlijk moet men het gezellige stadje Midnight Glade niet vergeten, waar ze de lekkerste dennenappelbier brouwen.

~Claps~Midnight Glade~Vernum Springs~Ratharym~


1038x bezocht
zo sep 14, 2014 6:17 pm
Rick Het begin van een ontdekkingsreis
Geen nieuwe berichten

Hiems


Hiems is het koudste continent van Dust. Het sneeuwt er vrijwel altijd en het is er zeer laag bevolkt. Hiems bestaat uit de gebieden Ferre Nixus en Snowy Alpines. Ferre Nixus is een grote ijsvlakte waar veel ijsberen leven. Snowy Alpines bevat hoge bergen van sneeuw en ijs. Deze bergen zijn het op één na hoogste puntje van Dust –naast de Hoogste Boom- Soms kun je er zelfs bij het stof. Men zegt dat er veel Nigris in Hiems schuilen.

~Ferre Nixus~Snowy Alpines~


54x bezocht
do aug 02, 2012 10:18 pm
Evolet Damn, it's cold..
Geen nieuwe berichten

Opacare


Opacare is naast Claps een heel belangrijke plaats. Het is een klein eilandje in de stille Cynops Zee. Op het eilandje is een klein plaatsje genaamd Thin Place gevestigd, waar de residentie van de Caelos is gevestigd. Thin Place is een spirituele plaats waar het hoger gelegen stof en Dust elkaar het meeste raken. Velen komen hierheen om te mediteren of verlichting te zoeken. Ook gaan mensen hier vaak naar stof zoeken. In de tijde van het ontstaan van Babylon kwam hier het eerste stof van deze stad naar beneden. Ook is hier de Boom der Allerzielen gevestigd. Deze boom staat in contact met de voorouders en werkt nauw samen met de Hoogste Boom in Claps. Tot slot is Thin Place bekend om Finem, ofwel ‘’het randje van de wereld’’ Hier houdt de wereld van Dust gewoon op. Stap je over het randje, dan verdwijn je in het stof. Het is dan nog maar de vraag of je terug komt. Men zegt dat Finem in contact staat met de poorten ‘’uit de wereld’’ (dit zijn poorten waar je uit de wereld van Dust kunt stappen, het heelal van het stof in) maar niemand heeft dit ooit na kunnen vertellen.

~Thin Place~

189x bezocht
wo maa 19, 2014 8:14 pm
Lady Catharina Ontmoeting
Geen nieuwe berichten

Fernum


Fernum is het land van de Nigris, de slechte clan op Dust. Er groeien vrijwel geen bomen en het is er donker, zwart, stoffig en vies. De Nigris broeien hier aan plannen om de wereld over te nemen, en sturen oorlogen aan. Fernum bestaat uit twee in kaart gebrachte gebieden: Nigra Montis en Bombarda. Er zijn vast nog wel meer gebieden, maar de Nigris laten het niet toe dat ze in kaart worden gebracht.

~Bombarda~Nigra Montis~


171x bezocht
wo feb 26, 2014 12:41 pm
Lady Lavinia Een ontmoeting
Geen nieuwe berichten

Cynops zee


De Cynops zee is zeer rustig. Er is geen golfje te bekennen. Het is de ideale weg voor handel. Daarom maakt Sarania ook dankbaar gebruik van. Ook Lihual en Porana kunnen handel drijven dankzij de rust van deze zee. Toch is Cynops wel heel erg diep, en er leven vreemde wezend in de zee. Maar niemand gaat er op onderzoek uit, omdat er toch niets te beleven valt. Denkt men…

~Hier zijn nog geen gebieden ontdekt~


0x bezocht
Geen nieuwe berichten

Fluerus zee


De Fluerus zee is een woeste zee vol draaikolken en hoge golven met hier en daar tsunami’s De zee zorgt ervoor dat handel met Egypte en Fernum erg bemoeilijkt wordt. Gelukkig is er een tussenhaven middenin de zee gemaakt, genaamd Ramafus. De stad staat op houten palen en een rots en bestaat voor het grootste deel uit bruggen. De stad heeft een eigen stadhouder, genaamd Petroclos. Een meer gevreesde plaats in de Fluerus zee is Fluminus. Dit is een grote draaikolk dat alles op zijn pan verzwelgt. Een lange tijd dacht men dat je zou verdrinken als je hierin terecht zou komen. Maar ooit was er een held die erin ging. Hij werd zo de wereld uit gezogen en kwam terecht in het heelal van stof. Daar ontdekte hij dat er nog meer poorten waren om de wereld van Dust in en uit te kunnen.

~Fluminus~Ramafus~


21x bezocht
vr jul 13, 2012 1:37 pm
Shao Niu Een kamer voor vannacht graag
Geen nieuwe berichten

Glazen zee


De glazen zee bestaat niet alleen uit water, maar uit een laag glas, drijvend op water. Op sommige plaatsen steken prachtige glazen golven uit het glas. Door de plaat kan men de zeewereld eronder zien. Een plaatsje op de Glazen zee heet Luxa Island. Dit is niets anders dan een stuk glas dat zich verplaats over alle zeeën op Dust. Dit eiland is ook helemaal van glas gemaakt. Er is verder geen flora of fauna te vinden. Mede daarom is het een plaats voor Nigris.

~Luxa Island~


8x bezocht
vr feb 11, 2011 7:05 pm
Diadorah Have you ever seen something as amazing as this?
Geen nieuwe berichten

Domus


Domus is het centrum van Dust en is een van de belangrijkste gebieden in Dust. Er wordt veel handel gedreven in deze stad en er is vaak strijd om Domus. Het is een prachtige stad met veel rijkdom, glorie en welvaart. Het staat onder het beleid van het Magistrerium, maar heeft een eigen leider: Koning Samara. Het eiland Domus bestaat al sinds het ontstaan van Dust, maar heeft een hele tijd leeg gestaan. Ten tijde van de Firetree verscheen er een magische fontein op het eiland, die leiders en hun rechterhanden van de clans de mogelijkheid gaf een held uit de oude wereld op te roepen ter verdediging van hun clan. Tijdens het ontstaan van de koninkrijken is er een heuse stad gebouwd rond deze fontein. Domus ligt op de Arago meridiaanDe Arago-meridiaan is een rechte lijn die door Dust loopt, en bepaalde gebieden doorkruist. De hele mythe achter de Arago Meridiaan is nog een mysterie.

~Domus Stad~Toren van Battilio~


167x bezocht
zo feb 16, 2014 11:00 pm
Lady Tzipporah New Meeting
Geen nieuwe berichten

The Mojave Desert


De Mojave Woestijn is op vreemde wijze ontstaan toen er een hele grote massa stof naar beneden kwam. In een nacht werd een deel van de Fluerus zee gevuld met zand, en het eilandje Mojave ontstond. Doordat Mojave erg dicht bij het warme Egypte ligt is het hier ook erg warm. Er wil haast niets groeien op deze plek.

~Mojave Vlakte~


32x bezocht
di maa 19, 2013 12:22 pm
Bellatrix An expedition threw the eternal sand
Geen nieuwe berichten

Lihual


Lihual is ontstaan uit het stof van China en Japan uit de oude wereld. Een deel van Het Langste Bastion (de chineze muur) kronkelt door het gebergte. Lihual is een bron van veel informatie en kennis. Het is een spirtueel gebied met veel mooie plekken. In het Mo-ku-no gebergte schuilt een onbekende, geheimzinnige clan, de Yomeki. Er wordt niet veel van deze clan gehoord, en niemand weet eigenlijk wie er allemaal lid zijn van deze clan. En niemand weet wat hun doel is. Lihual ligt op de Arago meridiaanDe Arago-meridiaan is een rechte lijn die door Dust loopt, en bepaalde gebieden doorkruist. De hele mythe achter de Arago Meridiaan is nog een mysterie.

~Fulang~Lojeng~Lihual Local Villages~
Mo-Ku-No- gebergte~


99x bezocht
za maa 01, 2014 11:44 am
Lady Dahlicia Please, don't arrest me
Geen nieuwe berichten

Porãna


Porana is een gezellig land aan de Cynops zee. Het is een groot en belangrijke handelsplaats. Er zijn veel café's, markten en het is er altijd druk. In Porana is de Vincenza Clan gevestigd. Deze clan houdt zich bezig met stelen en andere geniepigheden. Sommigen zeggen dat de Vincenza een onderdeel van de Nigris zijn, maar dit klopt niet. De Vincenza hebben hele andere belangen, en staan in goed contact met het Magistrerium en de Caelos.

~Espadoro~Villia de Corona~


87x bezocht
di maa 04, 2014 7:13 pm
Bacari Een vriend of toch een vijand?
Geen nieuwe berichten

Babylon


Babylon is de eerste stad gesticht uit stof,
door de inwoners van Dust.
Het herbergt de oudste geschiedenis
104x bezocht
za jun 16, 2012 7:54 pm
Shao Niu Searching for some help.
Geen nieuwe berichten

Oude Egypte


Dankzij onderzoek in Babylon is ook het Oude Egypte
verschenen. Het land van de farao's.
De farao die het land regeert heet momenteel Merenptah,
zoon van Ramses II.

~Thebe~Memphis~


19x bezocht
zo okt 30, 2011 3:16 pm
Elina Verhaallijn Amulet van Achnaton: Het nieuws over de ketterfarao.
Geen nieuwe berichten

Narvik


Narvik is het land van de Vikingen, ontdekt door de Dustseekers. De leider van de Vikingen is Haakon I 'de goede'.
~Trondheim~De Fjorden~Bossen van Thor~De Noordelijke vlaktes~


50x bezocht
di apr 01, 2014 12:50 pm
Lady Tzipporah Finding Narvik
Geen nieuwe berichten

Kingdom of Ablivion


Om ringt door de zee en laag hangende wolken lig het land Ablivion. Niemand wist van dit land totdat enkele bewoners contact zochten met Dust. Het land word geregeerd door de Pendragons. Het land van magie, ridders en draken. Het land staat kent om hun middeleeuwse aanpak en niemand kijkt dan ook verbaasd op wanneer ze enkele ridders zien met draken. Alleen zij die verder kijken kunnen het vinden.

~Ablivion~The Cristal Cave~The Drockling Woods~


2x bezocht
vr maa 21, 2014 7:55 pm
Ambre De viering van Aion