Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 love is a thing that does not exist op wo nov 30, 2011 6:36 pm

Lady Dahlia

avatar
Ik ben een Nieuweling
Nieuweling
Dahlia keek over Highlands heen. Achter haar stond haar zuster ook wel bekend als haar Anima. Ze waren al maanden op reis. Op zoek naar enig leven van een Mord Sith maar sinds de laatste strijd waren er niet veel overlevenden. Dahlia was er te laat bij om hen weer het leven te geven. Ze schudde haar hoofd en spoorde het paard aan. De wind speelde veel tegen daarom was ze ook blij dat ze het dit keer in een knot had gedaan. Deze keer had Dahlia een witte leren pak aan. Ze hield niet zo van de kleuren rood en bruin. Dahlia zuchtte en stopte. Ze stapte af en liep naar een beekje. Daar haalde ze water uit een beekje en dronk het op. Dahlia keek naar Denna en gaf haar toe stemming om ook wat te drinken. Sinds dat ze een Mord sith was deed Denna niks meer uit haar zelf en daar baalde ze best wel van. Dahlia had geen zin om voor haar Amine te bepalen wat ze moest doen. Maar het was niet anders. Als Dahlia dat niet deed dan was de kans groot dat ze beide dood eindigde aangezien Denna dan niks zou drinken. Dahlia stond weer op en stapte ook weer op haar paard. Ze moest een van haar andere zusters tegen komen. Het moest gewoon.

-ik weet hij is kort maar moet nu gaan en wou nog een topic openenxD-

2 Re: love is a thing that does not exist op wo nov 30, 2011 7:49 pm

Ash

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Ash had er wat af gereist. Had zeeen bevaren. Een mooi dealtje gemaakt met het Magistrerium voor een nieuw gemaakte kaart. Dat had hem mooi wat pegels op gebracht.
Nu was hij op weg naar een top van een berg op Highlands om daar een Edelweiss te plukken, een bloem uit de oude wereld. Het zou een van de gelukbrengers zijn.
Na deze opdracht zou Ash zich eindelijk kunnen terugtrekken, en proberen de Edelweiss op te kweken, en er een handeltje in beginnen.
Maar daarvoor moest hij hem eerst vinden. Misschien was er iemand die hem daar kon brengen. Hij sprak de eerste vrouw die hij tegenkwam. ''Goede middag'', sprak hij luid tegen de vrouw, en trok zijn alom gevreesde grimas. ''Ik heb een vraagje''
Ondertussen kroop Trust zich in alle bochten om te kijken of de vrouw nog iets waardevols bij zich had. Hij kon natuurlijk niet met lege handen weggaan.

3 Re: love is a thing that does not exist op wo nov 30, 2011 9:35 pm

Lady Dahlia

avatar
Ik ben een Nieuweling
Nieuweling
Dahlia was bezig met brood zoeken in een van de tassen die om het paard hingen. Toen ze die eenmaal had hoorde ze een stem. ''Goede middag' Ze legde het brood en draaide zich om. Ze keek recht in de ogen van een man rond de 30. Dahlia legde haar handen op haar heupen en keek naar de Anime van de man. ''Goede middag heer''. Sprak ze waarna ze kort haar hoofd liet knikken. ''Ik heb een vraagje'' Dahlia keek naar de Anime van de man en vond het wel verdacht dat deze zo om haar heen liep. En ook de houding van de man beviel haar niet. "Wat kan ik voor u doen?" Vroeg ze.Waarna ze haar hand naar haar Agiel gleed. Toen ze die vast
pakte voelde ze lichte prikkels door haar leren handschoen gaan.
Gelukkig was ze tegen pijn bestendigd. Ze voelde het dan wel maar het
deed haar niet veel meer. Dahlia keek naar Denna die ook terug kwam. Ze
liep glimlachend op de jongen af en bekeek hem even.
'Hmm meneer mag ik u vragen waarom u mij meesteres stoor in haar dagtaken?' Hoorde Dahlia Denna zonder excuus vragen. Dahlia vond dat iedereen dat tegen haar moest zeggen. Behalve Denna aangezien dat haar Anime was. Maar haar meester had haar zo gemaakt. Aangezien Dahlia het een goeie vraag vond keek ze de man voor haar nieuwsgierig aan.

Dit draagt Dahlia

4 Re: love is a thing that does not exist op do dec 01, 2011 6:52 pm

Ash

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Ash keek rond. Hij zag dat de vrouw iets in haar hand hield, een voorwerp die hij niet kon thuisbrengen. Hij zou het best willen hebben, iemand die dat zo strak vast houd moet het wel speciaal vinden en daardoor zou het vast veel geld waard zijn. Ash trok een grimas en keek naar de twee.
''Ik ben opzoek naar een Edelweiss, weet een van jullie misschien waar ik deze kan vinden''
Toen wees hij op haar hand. ''wat is dat'', vroeg hij toen.


Trust was druk bezig. Hij had al gezien dat de vrouw spullen had, waarvan sommigen misschien van waarde. Maar hij werd te goed in de gaten gehouden om iets te stelen.
Daarom besloot hij maar iets van zijn lieve kant te laten zien, misschien kon hij zo iets lospeuteren.
Hij besloot de Anima van de vrouw af te leiden. Daarom ging hij op de grond liggen en krulde zich in een plooi. Hij stak zijn kopje omhoog, stak zijn tong eruit en keek de vrouw aan.
Toen bewoog hij zijn pootje, om de vrouw te wenken hem over zijn buikje te kroelen.
Zachtjes maakte hij lievelijke piepjes. Schattiger kon hij niet zijn...

5 Re: love is a thing that does not exist op do dec 01, 2011 7:40 pm

Lady Dahlia

avatar
Ik ben een Nieuweling
Nieuweling
''Ik ben opzoek naar een Edelweiss, weet een van jullie misschien waar ik deze kan vinden'' Dahlia keek de man raar aan. Zien wij er uit als natuurmensen?Vroeg ze bot. Dahlia mocht deze man dus echt niet. Een grote glimlach kwam op haar gezicht toen de man vroeg wat ze had. Dit heer is een Agiel.Dahlia wenkte Denna en pakte de Agiel. Daarna pakte ze Denna bij haar haar vast en drukte de Agiel tegen haar keel aan. Een rode plek werd zichtbaar. En al snel waren de aders daarom heen goed te zien. Aangezien Denna tegen pijn kon deed haar dit niks. Oké ze voelde een paar schrokken maar dat was het. Dahlia liet Denna los en drukte een kus op de plek. Daarna liet ze Denna los. U wilt hier denk ik niet mee in aanraking komen.Glimlachte ze. Onder tussen merkte ze wel dat de Anima van de man de aandacht van Denna probeerde te trekken. Dit alles maakte haar voorzichtig. En vooral terug houdend en dreigend.


Naar dat Dahlia haar los had gelaten streek ze met haar hand over haar niks. Dit was niet bepaalt fijn. Denna keek toe hoe het dier naar haar toe kwam en ging liggen. Ze glimlachte toen de Anima haar wenkte. Ze boog door haar knieën maar toen ze plots de gevoelens van Dahlia voelde ging ze weer normaal staan. Denna keek de man aan en keek hem dreigend aan. Als hij een stap zette naar lady Dahlia ging hij er aan.

6 Re: love is a thing that does not exist op zo dec 04, 2011 8:17 pm

Ash

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Ash keek de vrouw verveeld en gapend aan. ''Een speelgoedje waarmee je iemand pijn kan doen, nou mevrouwtje touwtje, dan hebt u het stof van de Firetree nog niet gezien, neeh zeker''
Ash keek naar het voorwerp. Men zou er zeker weten genoeg voor willen betalen, maar de vrouw hield het te stevig vast om het te pakken te krijgen, en Trust zijn trucje werkte ook al niet.
De vrouw was te star. Toch was Ash nieuwsgierig naar het dingetje.
''Laat eens even zien wat die Fragiel nog meer kan, behalve jezelf kastijden, of is dat niet wat je ermee doet''
Ash ging zitten, en kriebelde ondertussen zijn Anima.

Gesponsorde inhoud


Ik ben een

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum