Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 this is long love it op do dec 22, 2011 2:54 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Mika stapt rustig op haar gemak over de hele lange muur. Het uitzicht was hier echt prachtig. Ze keek even naar boven naar Dalech die er duidelijk ook van genoot. Hoe zou het zijn om te vliegen? Ze wist dat het woord heerlijk nog niet goed genoeg was om het te omschrijven. ze trok haar cape af en bond het om haar middel heen. Het was warom genoeg. Ze keek even voorzich. En draaide toen geintereseerd naar de rand van de muur en keek naar het prachtige landschap. Het was gewoon ongeloofelijk. Ze zou hier veel vaker moeten komen. Ja dat zal ze zeker doen. Het was hier een rustige plek. Ze had veel liever zo'n grote landschappen dan de dicht bevolkte steden, een dorp viel nog mee maar een stad was toch wel iets lastiger om te blijven rond hangen. Hier zou ze dat goed kunnen volhouden, ookal is het hier soms wel eenzaam. Daarom zou ze ook wel eens binnekort de bevolkte stad gaan bezoeken waarschijnlijk niet te lang maar toch voor heel even. Ze genoot zo van het landschap dat ze zonder echt het te beseffen op de rand gaan zitten zodat haar voeten in het niks lagen te bundelen. Ze hoorde Dalech wel krassen dat er iemand op komst was maar nu was ze gewoon te druk bezig met van het landschap te genieten om op te letten wie het zou zijn.

2 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 4:44 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Er stonden een paar tenten in het kamp van de Yomeki clan, maar er waren nog niet veel leden. Ach, wat maakte het uit. Kenshi zou iedereen die bij de clan hoorde zo goed mogelijk leidden, hoe veel of hoe weinig het er ook waren. Ookal had Kenshi niet veel menselijke leden en anima's aan zijn kant, er waren zeker wel dieren die hen holpen. In ruil voor eht delen van prooidieren en hun teretorium. De vogels circelden rond één bepaald gebied, in de buurt vna een onbekende vogel, dat was wat hem verteld was. En omdat er nog geen officiele wachters waren, was het aan de alfe om uit te zoeken wat er aan de hand was. Kenshi zette zich zonder twijfeling af van de grond en holde, met zijn anima langs hem, op de muur af.

Veel problemen om de muur op te klimmen had Kenshi niet, Kyodo wel, daarom zou de anima een manier vinden om om te lopen terwijl zijn mens alvast ging kijken wat er was. Een lichte zucht ontsnapte zijn mond toen hij een meisje zag zitten. Niets aan de hand dus, waarshcijnlijk was ze hier alleen maar om van het uitzicht te genieten. "Geniet je van het uitzicht?"

3 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 6:40 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Ze had even geen zin om te zien wie het was. Trouwens de waarschuwing van Dalech klonk nu ook weer niet zo dringend dat ze haar dolk ofzo zou moeten nemen dus haast had ze nu niet echt nodig.Geniet je van het uitzicht?" vroeg de onbekende aan haar. Met een snelle ruk draaide ze haar hoofd richting van waar hij had gesproken en keek recht een jonge gast aan. Ze dacht ondertussen even na. "Ja dat doe ik" Sprak ze rustig terwijl ze weer even naar het uitzicht zat te kijken en genoot van de warmte dat de zon gaf op haar huid. Het voelde heerlijk aan." Ik ben Mika" ze gaf haar korte naam, want met die korte kun je niks afleiden of rond vragen. Ze dacht na, nam toen Dalech van haar schouder en smeet hem lichtjes weg waardoor hij even genieten zijn ogen sloot zijn vleugels toen spreide en in het rond vloog maar toch uit de buurt van die andere volgels die hij had opgemerkt. Zijn scherpe klauwen glinsterden in de zon die erop begon te schijnen. "En dat is Dalech" voegde ze eraan toe. Even keeek ze hem weer zijdelings aan zodat ze hem in de gaten kon houden.

4 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 7:13 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
"Ja, dat doe ik." Kenshi glimlachte lichtjes, zo'n glimlach die je bijna niet zag, maar die je ogen wel vriendelijker maakten. "Dat is mooi." hierna liep hij iets dichter haar kant op en ging ongeveer twee meter naast haar zitten. Meer om haar te peilen dan dat hij echt een gezellig praatje wou maken. Daarbij was het voor Kenshi ook lang geleden dat hij hier gewoon zat om te ontspannen en gewoon van het uitzicht te genieten. "Ik ben Mika."]/i] Kenshi knikte haar vriendelijk toe "Aangenaam." verder niets, Kenshi was niet iemand die zich voorstelde voor iemand er naar vroeg, dus... Uiteindelijk keek hij heel even over zijn schouder heen, zijn anima was de muur op gekomen en liep nu met lanzgame passen op hen af. Hij wachtte dan ook gedudlig tot de leeuw aan de linker kant naast hem was gaan zitten (Mika zat aan zijn rechter kant). [i]"En dat is Dalech." Kyodo keek naar Kenshi, die niets zei en daarna keek hij even naar het meisje "Mijn naam is Kyodo." stelde hij zichzelf wel beleefd voor, hij was nou eenmaal een beleefd persoon.

5 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 7:21 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Ze zag dat hij vriendelijk glimlachten waardoor Mika dat ook deed. Dat is mooi." zei hij en vervolgde toen wat een tijdje later Mika merkte op dat het niet echt een spreker was. Niet dat zij dat ook was maar ze was altijd wel iemand waar je mee kon praten, Dalech was ongeveer het zelfde. Hij sprak wanneer het nodig was om een gesprek te starten. Even dacht Mika rustig na terwijl ze naar het landschap keek. Ze hoorde de jonge gast bewegen waardoor ze haar hoofd draaide en hem iets van haar zag zitten."Aangenaam." Was het enige wat hij zij. Daardoor moest Mika toch wel even antwoorden."Mijn naam is Kyodo." hoorde ze zijn Anima zich voorstellen. Dalech kwam terug gevlogen toen hij de andere anima had horen spreken. Mika moest er toch lichtjes om lachen toen Dalech zich op haar schouder voegde en de Anima vriendelijk aankeek wat hij niet zo vaak deed."aangenaam Kyodo." Even dacht ze na en keek toen de jongen aan."En mag ik jou naam weten?" Mischien antwoord hij alleen maar op vragen en verteld hij anders niks over hemzelf? Mika zou het snel genoeg ontdekken hoe hij ongeveer in elkaar zat.

6 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 7:34 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger

Kyodo leek het tegenovergestelde van zijn mens, hij was vriendelijk, beleefd en altijd kalm. Daarbij was hij groot en straalde hij macht uit. Maar ondanks zijn vriendelijkheid en goede persoonlijkheid, leek er een muur tussen hem en de buitenwereld in te zitten. Alsof hij altijd iets afwezigs over zich had gehad, iets dromerigs. "Aangenaam Kyodo." de leeuw liet een vriendelijke glimlach zien en keek daarna naar het uitzicht. "Jij ook."

Kenshi keek vanaf schuin naar het gesprek tussen Kyodo en Mika, ze leken elkaar te vertrouwen en vriendelijk zijn. Maar hij wist het toch niet zeker. Als Mika er nou naar zou vragen, dan zou hij de waarheid moeten zeggen, maar... "En mag ik jouw naam weten?" Bingo! Kenshi glimlacht vriendeleijk, maar hoe breder hij glimlachte hoe onzekerder hij altijd leek te kijken. Dat kwam omdat hij zich dan sociaal voordeed terwijl hij het helemaal niet sociaal was. "Kenshi, ik ben Kenshi."

7 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 9:25 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Mika keek de leeuw vriendelijk aan toen hij sprak.Jij ook." Mika keek de leeuw rustig aan en glimlachte. Je kon zien dat de leeuw toch wel socialer was dan de jonge gast. toen ze had gevraagt naar zijn naam begon hij zo iets onozel te grijnzen, daardoor kon Mika raden dat hij onzekerder werd. "Kenshi, ik ben Kenshi" Stelde hij zich voor. Even keek ze hem lichtjes plagend aan. De plagende gedachten van Dalech kwamen in die van haar binnen gedrongen."Mika doe niet zo onozel straks is hij zo onzeker dat hij niks meer durft zeggen. Doe niet zo nieuwsgierig meisie" Mika moest lachen door zijn woorden, Mischien had hij gelijk. Ze deed het eigenlijk echt niet expres, natuurlijk wist Dalech dat maar nu plaagde hij haar. Ze glimlachte gewoon omdat ze bij de neus was genomen door haar eigen Anima. "Kenshi, je hoeft echt niet te antwoorden hoor als je dat niet wilt, ik ga heus niet je beginnen te plagen gewoon omdat je niet wilt antwoorden op mijn vragen" Sprak ze vriendelijk terwijl ze even aan de kop van Dalech begon te aaien. "Je kon het weer niet laten Mika" sprak Dalech. Ze glimlachte en die bereikte haar ogen die begonnen te twinkelen.Dalech wist dat ze het niet expres deed maar hij kon het gewoon niet laten door haar nu te treiteren. En ze trapte er altijd weer in." Let maar niet op haar ze kan het gewoon niet laten." hij dwong deze gedachten naar de anima Kyodo en Kenshi hij had zich nog nooit laten horen in onbekende mensen hun gedachten, maar hij kon het gewoon niet meer aanzien hoe Mika de jongen onzeker maakte. Straks zou hij moeten wegvliegen omdat hij zijn lach niet meer kon inhouden. Typisch voor haar. Dalech wist dat Mikaela een heel lief en vriendelijk jonge dame was als er niemand in haar weg stond of haar uitdaagde zoals nu en was dan gezellig mee om te gaan.

8 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 9:47 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Kenshi zuchtte lichtjes, serieus? Zat dat mens hem nou echt te pestten? Ach, het maakte hem niets uit. Zo onzeker was hij nou ook weer niet, dat hij Mika hem echt onzeker zou laten maken. Hij wist gewoon niet goed hoe hij moest glimlachen of sociaal moest zijn. Maar... Oké, nu was hij zichzelf wel onzeker aan het maken. Hij hoorde zelfs Kyodo zachtjes grinniken. "Kenshi, je hoeft echt niet te antwoorden hoor, als je dat niet wilt, ik ga heus niet je beginnen te plagen gewoon omdat je niet wilt antwoorden op mijn vragen?" het was best grappig hoe Mika iets zei maar het tegenovergestelde leek te doen van haar woorden. Maar ach, het maakte niet uit. Genoeg afstand bewaren en gewoon vriendleijk blijven, dan zou ze hem toch niets kunnen maken. " Let maar niet op haar ze kan het gewoon niet laten." Kenshi en Kyodo keken tegelijk plotsleing schichtig om hen heen. Hij zat in hun hoofd? Dat was dus iets waar Kenshi compleet niet tegen kon, als iemand in zijn hoofd zat. Maar Kyodo kon zich nog aardig kalm houden. "Oh, dat geeft niet hoor." antwoordde Kyodo met een glimlach op zijn woorden. Verder was er bijna niets gezegd. Ja, een gesprek houden met Kenshi was erg moeilijk, dus als je een band emt hem wou opbouwen moest je je best doen. Maar omdat hij toch geen slechte jongen was, probeerd ehij toch iets te zeggen "Hm... Waar kom je vandaan?"

9 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 10:09 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Mika keek even Kenshi aan en toen naar Kyodo. Beide hadden verschillende karakters maar toch waren het zelfde, zoals iedereen natuurlijk maar ja. Even nam Mika een afgebrokkeld steentje van de muur en liet het over de rand vallen en volgde het tot ze het niet meer zag. Ze zat stillaan lichtjes met haar gedachten van de wereld te gaan, bijna maar ze kon zichzelf op tijd tegen houden waardoor ze snel weer naar de twee naast haar keek. Alle twee keken inneens verward en schitig rond.? Ze snapt het niet echt waarom, wat hadden die twee oppeens nu nog voor ze het kon laten sprak Kyodo inneens tegen het niets? "Oh, dat geeft niet hoor." Wat was er hier aan de hand. Ze keek wat verward eerst naar Kyodo en toen naar Dalech die heel even kraste alsof hij antwoord gaf."Ok, wat heb ik hier gemist?" Vroeg ze verdwaasd. Wat had zij niet gezien of gehoord en zij wel. Er is iets gebeurd dat weet ze wel bijna zeker."Hm... Waar kom je vandaan?" Vroeg Kenshi aan haar waardoor ze even de verwarde gedachten weg stopte."euh...Wel...Dat weet ik niet."Mompelde ik wat afwijkend. Mika haar eerst zo vrolijk gezicht veranderd inneens zo onverwacht. Het eerst zo grappig vrolijke jonge dame was omgeslagen naar het inzichzelf getrokken dame. Dalech merkte het meteen en duwde zijn kop even tegen die van haar maar ze reageerde er niet meteen op.

10 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 10:47 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
"Ok, wat heb ik gemist?" Kyodo deelde even een vragende blik naar Dalech, maar Kenshi leek alles weer buiten te sluiten. Uiteindelijk richtte hij zijn blik weer op Mika. Uiteindelijk, na Kenshi's vraag waar ze vandaan kwam, antwoordde het meisje met een zachtte "Euh... Wel... Dat weet ik niet." Hm... Iemand die niet wist waar ze vandaan kwam. Goh, dit was de tweede keer in een wel hele korte tijd dat hij iemand tegen kwam die niet wist waar die vandaan kwam. Ach, laat maar. "Hé... Je komt er uiteindelijk wel achter, toch?" sprak Kenshi troostend, heel voorzichtig legde hij zijn hand op Mika's schouder en hij glimlachte voorzichtig. Hij keek naar het uitzicht "Als je blijft reizen, dan kom je het uiteindelijk wel tegen. De plek waar jij vandaan komt, jouw thuis..." hij sprak het vaagjes, alsof hij nu over zijn eigen woorden nadacht. "Ja, dan zal je het zeker vinden." Kyodo zuchtte lichtjes, oh, die twee begonnen beide in zichzelf t ekeren en asl dat zo door ging bleef er geen gesprek meer van over.

11 Re: this is long love it op di jan 03, 2012 11:17 pm

Mikaela

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Dalech zag de blik van Kyoko en sprak tegen de leeuw."Ik leg het Mika nog wel eens uit.."Mika probeerde zichzelf te kalmeren ze moet nu niet zo depressief worden. Dat zou haar mentor laf noemen. En dat wil ze zich niet veroorloven."Hé... Je komt er uiteindelijk wel achter, toch?" sprak Kenshi troostend. Even keek ze hem verbaasd aan. Ze zag dat hij zijn hand op haar schouder legde. Plotseling toen zijn hand op haar schouder lag kreeg ze een rilling dat gevolgt werd door een hevige hoofdpijn. Al kreunend legde ze haar hand tegen haar voorhoofd,"Waar komt dat vandaan." Dacht Mika bij zichzelf maar wat ze niet door had was dat die gedachten ook werden gezonden naar Kyodo. snel verdween verdween de pijn net als die was gekomen. alsof het er nooit geweest was.Dalech had niets gemerkt, had zelfs haar pijn niet gevoeld."Als je blijft reizen, dan kom je het uiteindelijk wel tegen. De plek waar jij vandaan komt, jouw thuis..." hij sprak het vaagjes"Zal wel" Sprak ze luchtig en probeerde zich normaal te gedragen alsof er niets was gebeurd. "Ja, dan zal je het zeker vinden." voegde Kyoko eraan toe."We zullen wel zien..." antwoorde ze maar de zichzelf getrokken dame verdween langzaam.

Gesponsorde inhoud


Ik ben een

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum