Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Ontmoeting op zo feb 23, 2014 9:22 pm

Tempus

avatar
Ik ben een Admin
Admin
Op de een of andere manier leek de tijd te hebben stilgestaan. Stil, terwijl er jaren verlopen zijn. Alsof alles ouder is geworden zonder dat er iets is gebeurd. Wonderbaarlijk maar waar.
Tempus liep door Thin Place. Na deze lange periode zou hij Cath weer zien. Zo lang geleden. De witte pioenrozen waren uitgebloeid. Het was immers winter. Het mos ving kleine vlokjes sneeuw. Tempus wapperde ze weg en spreidde een kleed neer met twee kussens. Hij herkende een fijn borduurwerk met zijn naam. Zijn moeder had het ooit gemaakt. Hij had het werk uit het stof weten te krijgen. Een herinnering aan vroeger.
Tempus ijsbeerde heen en weer. Waar bleef Cath toch. Hij kon eigenlijk niet nog langer wachten. Plotseling zag hij een schim tussen de bomen. Tempus snelde erheen. Hij onderscheidde een dier, een hert. Het schrok op en vluchtte de bosjes in. Geen Cath.
Tempus liep terug naar het kleed. Hij klopte de kussens op en streek nogmaals een paar gevallen sneeuwvlokjes weg. Toen pakte hij de kussens, en klopte ze nogmaals op. Het stond hem niet aan.
Hij greep het hele zaakje en plaatste het sprei en de kussens onder een boom. Wederom werden de kussens opgeklopt. Tempus ging zitten en sloot zijn ogen. Het zou nu vast niet lang meer duren, Cath zou er zo zijn.
Zonder dat hij het doorhad viel hij weg in een sluimerige slaap. Een slaap zonder herkenbare dromen. Fantasiën die je gelijk vergeet. Een diepe dromeloze slaap....

-voor Lady Catharina

2 Re: Ontmoeting op wo maa 19, 2014 8:14 pm

Lady Catharina

avatar
Ik ben een Teacher
Teacher
Haar benen droegen haar over de verborgen paden, gaven haar kracht om het laatste deel van haar reis af te leggen in relatieve hoge snelheid. Catharina had zich verslapen, nadat ze de vorige nacht lang in de geestenwereld was gebleven. Het was iets dat ze de laatste tijd steeds vaker deed. Haar gedachten werden gespreid tussen haar taken als leidster van haar clan en haar taken als vrouw zijnde. Nog steeds bracht de gedachte aan Tempus een glimlach op haar gezicht. De laatste jaren waren rustig geweest, Dust had tijd gehad om zich weer te herstellen na de daden van de jaren ervoor. Ondanks haar hoop wist Catharina dat deze rust niet veel langer zou duren, de geesten begonnen ongerust te raken, er kwamen teveel nieuwe geesten bij en dat stond haar niet aan. Maar niet vandaag, nee, vandaag zouden deze zorgen haar niet plagen. Na enkele minuten kwam ze aan de rand van het woud, naderde de plek waar ze met Tempus had afgesproken en een brede glimlach was het enige wat te zien was bij het aangezicht van Tempus slapend op het kleed. Zacht liep ze naar hem toe, knielde naast hem neer en kuste hem licht. Hij werkte te hard, te hard zelfs nu hij een stap had teruggedaan en meer macht had overgedragen, maar daar kon ze hem niet van weerhouden. Het was een van de dingen die hij het liefste deed en ze steunde hem daar altijd in net zoals hij altijd bij haar had gedaan. Voorzichtig legde ze zich naast hem neer, haar riem met messen een eind verderop gooiend en maakte met haar vingers cirkels over zijn borst, licht glimlachend om het resultaat. Zijn ademhaling werd anders en zijn oogleden begonnen tegen het zachte licht van de zon te knipperen. ‘Goeiemorgen slaapkopje.’Cath glimlachte en reikte iets omhoog om hem nog een kus te geven.


-Meh, kort maar weer ff inkomen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum