Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 4:31 pm

Shao Niu

avatar
Ik ben een Burger
Burger
Xia Wan en Shao Niu waren naar het hoogste punt van het gebergte gegaan, een klim die niet gemakkelijk was, maar noodzakelijk als ze lid zouden willen worden van de Yomeki-clan. Deze clan leek nog het meest op hun eigen clan in de oude wereld en ze moesten een plek hebben waar ze konden overleven en opnieuw konden beginnen, maar wel de steun van een clan achter zich hadden staan. 'Shao Niu. Zou je hem willen roepen alsjeblieft? Zeg hem dat we de thee klaar hebben staan.' Shao Niu legde net de hand aan de laatste voorbereidingen en haalde de thee van het vuur en zette de dampende vloeistof op de tafel. Haar moeder was al op een van de kussens aan de kleine opvouwbare tafel gaan zitten en Shao Niu haalde de viool vanachter haar rug tevoorschijn. Langzaam begon ze te spelen, een boodschap die alleen kon worden begrepen door de hoorder ervan en in dit geval was dat de leider van de Yomeki clan genaamd Kenshi. Ze vertelde hem waar ze waren en wat ze kwamen doen en ze vroeg hem of hij hen wilde vereren door ook te komen.

2 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 4:48 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
"Hmm... Dat geluid..." Kenshi ging even met zijn hand door zijn haren, het klonk als een viool. Hij had het vaker gehoord, maar dit keer was het een ander deuntje, een andere boodschap. Alsof het hem riep. "Kyodo, volgensmij worden we geroepen." zijn anima keek op, concentreerde zich op het gleuid en knikte uiteindelijk naar Kenshi, hij voelde zich inderdaad ook geroepen. Ze stonden op de hoogste bergtop en ze zouden zich vereerd voelen als hij ook zou komen. "Maar als het daar is kan het nog evne duren..." waarschuwde Kyodo alvast, Kenshi begon alvast te rennen, zijn anima volgde hem zo snel mogelijk. Tijdens het rennen liet Kenshi een bulderende brul los, die over het hele gebergte zou reiken, als teken dat hij het geluid gehoord had. Het was niet een nep-brul die sommige mensen lieten horen om 'eng' over te komen. Nee. Kenshi's brul was een echte brul, een brl die neit altijd angstaanjagend was, maar ook een andere boodschap kon bevatten. Dit keer een 'Ik kom er zo snel mogelijk aan'.

Niet langer dan een kwartier later stond hij bijna aan de top van de berg. "U riep?" hij glimlachte zijn onhandige scheve glimlach. Zijn uitstraling was vriendelijk en kalm, helemaal niet bedreigend.

3 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 4:58 pm

Shao Niu

avatar
Ik ben een Burger
Burger
Shao Niu hield op met spelen zodra ze bericht kreeg dat de boodschap was ontvangen en dat er in dit geval iemand besloot om te komen. Het was altijd goed om te horen dat er iemand naar je toe wilde komen en dan al helemaal iemand waarvan je eigenlijk iets wilde. Een bondgenootschap in dit geval door middel van lidmaatschap bij een clan. Xia Wan wees naar een plek waar Shao Niu mocht zitten en dat was in dit geval naast haar en rustig wachtte ze totdat Kenshi eraan zou komen. Het duurde maar een kwartier en toen ze hem zagen bogen ze allebei licht en Xia Wan zag de glimlach op haar dochters gezicht. Misschien niet wat ze wilde dat ze deed, maar zo was haar dochter en ze schonk iedereen haar vrolijkheid als diegene het nodig hadden of wanneer zij het wilde verspreiden. ‘Inderdaad. Thee?’ vroeg ze waarbij ze naar een kussen wees waar hij plaats kon nemen en ze knikte naar haar dochter die al bezig was< met inschenken. Shao Niu richtte zich echter ook meteen op de leeuw en keek hem aandachtig aan. Shao Niu. Hou daarmee op. Onmiddellijk waren haar ogen weg van de leeuw en gaf ze de thee aan iedereen. ‘Er zijn bij ons geruchten >binnengekomen dat u een clan bent begonnen. Is dat juist?’

4 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 5:09 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
Toen de vrouwen beide lichtjes bogen leek Kenshi evne opgelaten om zich heen te kijken, alsof hij dacht 'Eh? Bogen ze zojuist naar mij?' en toen hij zeker wist dat ze het écht naar hem deden, keek hij ze opneiuw met een vriendelijke glimlach aan en boog minstens even diep terug. Vreemd, een alfa die naar iemand boog, maar voor Kenshi voelde het als niet meer dan normaal. Kyodo bleef echter met geheven hoofd en een vriendelijke en kalme gezichtsuitdrukking staan. "Inderdaad. Thee?" Kenshi knikte, het was erg lang geleden dat hij thee had gehad. Meestal dronk hij altijd water, maar weer een keertje thee kon vast geen kwaad. Hij nam plaats op het kussen dat voor hem neergelegd was, in kleermaker zit. Kyodo ging rechtop naast hem zitten. Het was best een grappig gezicht, als de twee zo zaten was de leeuw groter dan zijn mens. "Er zijn bij ons geruchten binnengekomen dat u een clan bent begonnen. Is dat juist?" er ontstond een wat vrolijke glimlach op zijn gezicht, een lach die je deed realiseren dat de trotse alfa eigenlijk nogmaar een kind was en hij keek even naar zijn anima. De mensen spraken al over ze, dat was mooi. Want als er mensen kwamen die ledne wouden wordne konden het geen slechte geruchten zijn. "Ah, ja, de Yomeki clan." verhelderde hij, waarna hij even zijn keel schaapte en zijn blik opeens kalmer werd. Kyodo keek onderzoekend terug richting de jongste vrouw. "Hebben jullie intresse?" sprak de gigantische leeuw plotsleing op met zijn lage, brommende stem.

5 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 5:25 pm

Shao Niu

avatar
Ik ben een Burger
Burger
De buiging van Kenshi was niet noodzakelijk, maar het leverde hem wel een pluspunt bij Xia Wan op waardoor haar blik kalm bleef. Na haar woorden nam ze rustig een slok van de gloeiend hete thee en keek toe hoe het gezicht van de jongen ophelderde en het was duidelijk te zien hoe blij hij was met dat nieuws. Ze wachtte rustig op bevestiging al had ze dat via de glimlach al wel gekregen, maar toch. Hij zou het ook kunnen ontkennen al zou dat vast niet gebeuren. Inderdaad, bevestigde hij het. Van zijn gezicht draaide ze haar blik nu naar de leeuw en ze probeerde zijn blik te vangen om erachter te komen wat voor karakter hij had. ‘Inderdaad. Maar zoals altijd hoor je geruchten van zoveel personen dat je niet weet welke waar zijn. Daarom zouden wij het graag rechtstreeks willen horen wat voor clan u precies bent gestart.’ Xia Wan dronk opnieuw een slok van haar thee en zag hoe Shao Niu naar de anima van Kenshi keek. Het was inderdaad een wonderschone leeuw, een teken van eer, nog iets waarom ze hem niet meteen wantrouwde, maar totdat ze zeker zouden weten dat hij de waarheid sprak, zou ze licht wantrouwig zijn. ‘Misschien moeder, moeten we ons eerst voorstellen? Als teken van vertrouwen aan deze tafel?’ Xia Wan knikte naar haar dochter en stond haar toe hen voor te stellen. ‘Mijn naam is Shao Niu en de naam van mijn moeder is Xia Wan.’ Daarna keken ze allebei richting de personen tegenover hen om hen aan te sporen hun namen te geven.

6 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 6:18 pm

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
[Oh, moet natuurlijk mij weer overkomen! Ik had een hele post, druk ik perongeluk op een verkeerd knopje en BOOM! Post weg. --']
Ze wouden rechtstreeks horen waar de Yomeki clan voor stond, hé? Kenshi moest al lichtjes glimlachen toen hij over het doel van de clan dacht. 'Kenshi, niet te hard van stapel lopen, hé?' klonk Kyodo's stem door in zijn hoofd 'Oké, oké.' verzekerde hij zijn anima ervan. "Misschien moeder, moeten we ons eerst voorstellen? Als teken van vertrouwen aan deze tafel?" Kenshi knikte instemmend en luisterde aandachtig toen de jonge vrouw het tweetal voorstelde. "Shao Niu en Xia Wan." herhaalde hij hun namen, gewoon zodat hij zeker wist dat hij het goed uit sprok en hij het beter zou onthouden "Aangenaam." hij glimlachte even, legde zijn hand op zijn linker borstkas "Mijn naam is Kenshi." hierna richtte hij zijn blik op zijn anima "En dat is Kyodo." voor de eerste keer boog de leeuw zijn hoofd, bijwijze van vriendelijke knik.

Kenshi dacht even na en schaapte zijn keel "Wilt u dat ik wat vertel over de clan?"

7 Re: Nieuwe Clan? op do jan 05, 2012 6:28 pm

Shao Niu

avatar
Ik ben een Burger
Burger
{Oeh.. Dat is echt erg.}

Het was fijn om te weten dat ze inderdaad met de leider van
de clan praten en ze knikten allebei naar de anima die Kyodo bleek te
heten. ‘Wij zouden het erg waarderen.’ Zei
Xia Wan en dronk de rest van haar thee op en verzocht haar dochter om nog wat in
te schenken. Die deed dat uiteraard en schonk iedereen nog een keer bij, zelfs
al hadden ze niets gedronken. Dan deed ze alsof ze wat hadden gedronken en
schonk nep wat bij.

-flut, maar vertel maar over de clan. Razz

8 Re: Nieuwe Clan? op za jan 07, 2012 10:59 am

Kenshi

avatar
Ik ben een Bekende Burger
Bekende Burger
"In mijn reis rond deze wereld, heb ik erg veel gezien. Ik heb vrienden gemaakt, vijanden en ik heb leden van alle clans gezien." begon Kenshi rustig te vertellen "Ik was eigenlijk niet op zoek naar een clan, maar gewoon nieuwsgierig, dus ik heb me in hen allemaal verdiept. Wat mehet meeste opviel baarde me ook het meeste zorgen..." hij keek even bedenkelijk naar de lucht "Vele van de clanleden, hadden alleen maar oog voor het stof." hij glimlachte even zijn wat onshuldige glimlach en keek richting de vrouwen "Als je het stof gewoon zijn eigen gang laat gaan, dan zouden er vanzelf nieuwe gebieden ontstaan. En als dat niet zou gebeuren, dan was het gewoon voorbestemd. Ik kon niet begrijpen waarom mensen zouden proberen zoiets moois zo te beinvloeden." hij kreeg een blik toegeworpen van Kyodo, alsof de leeuw probeerde te zeggen 'Kenshi, bij de les blijven!' dus Kenshi kuchte even "Ik denk dat ik met bijna alle zekerheid kan zeggen dat onze clan de enige is die het stof met rust laat. Eigenlijk is het enige doel van deze clan het vinden van een veilige plek om te leven en dus samen te overleven." hij krabte even over zijn achterhoofd, ja, wat kon er meer verteld worden?


"Onze grootste kracht is dat we ons neit laten leidden door de buitenwereld, maar door onze instincten en ons eigen hart." sprak de leeuw wijs "Als je lid wordt, dwingen we je niet om te blijven. Als je hart naar een andere clan rijkt, dan zou dat hetzelfde zijn als je gevangen houden. Daarom is er niets dat je aan deze clan bind, geen 'eens een lid altijd een lid' regel. Want boven alles is deze clan opgezet om een goed thuis voor iedereen te vinden."

Gesponsorde inhoud


Ik ben een

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum