Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Home sweet home? op do jun 14, 2012 3:25 pm

Reaven

avatar
Ik ben een Burger
Burger

Reaven

Ruw duwde Reaven een matroos opzij terwijl ze de kade op sprong. Zephyr was haar al voorgegaan. Ze keek niet om en lachte toen ze de schipper haar hoorde uitschelden. Hij had natuurlijk groot gelijk. Ze had hem voor de reis van Domus naar Espadóro minstens 50 zilverstukken moeten betalen, maar ze gebruikte haar geld liever voor andere zaken.
Toen ze voor het eerst bij het schip aankwam hadden de matrozen haar nog uitgelachen om haar tengere postuur en waren dan ook erg verbaasd dat haar anima een zwarte panter was. Tijdens de reis had ze ook een aantal keer bevestigd dat ze niet iemand was waarmee je kon spotten. Een matroos had daar wel een heel akelig litteken aan overgehouden. Zephyr en zij hadden tijdens de reis voornamelijk buiten geslapen onder de sterrenhemel. Ze was zo lang in Domus geweest dat ze bijna was vergeten hoe de zee er uit zag.
Haar rode kap was van haar hoofd gegleden en liet nu haar ravenzwarte haren zien. Ze wapperden achter haar aan terwijl ze door de straten van haar geboorteplaats rende. Alle mensen die op straat liepen weken snel opzij voor het meisje met haar panter, in angst om onder de voet gelopen te worden. Uiteindelijk stond Reaven midden op het centrale plein stil. Zephyr ging rustig naast haar zitten en samen namen ze de omgeving in zich op. Het zag er net zo uit als voordat ze waren vertrokken, maar je kon zien dat de mensen waren veranderd. Het was niet te betwijfelen dat er iets zou gaan gebeuren. Iets groots, waarschijnlijk tegen de overheid. Reaven zou daar deel van zijn, dat wist ze zeker.

:Anima Tell:

Zephyr drukte zijn zwarte kop tegen Reaven's bordeauxrode mantel. Hij wist donders goed waarom ze hier waren gekomen, maar voordat Reaven haar taak uit kon voeren moest er nog veel gebeuren. Ten eerste moesten ze een overnachtingsplaats vinden. Ze zagen er niet bepaald naar uit om 's avonds laat op een hooiberg te slapen. Ook wist hij dat Reaven meer Dust wilde vinden. Ze wisten beiden niet precies waarom maar waren het erover eens dat diegene met het meeste Dust in zijn bezit uiteindelijk de meeste macht zou hebben. Reaven en Zephyr zouden dat niet worden, maar ze moesten wel een voorraad hebben. Zephyr peinsde over Reaven's queestes en was zeker dat er gewonden zouden vallen. Als hij kon lachen dan had hij dat gedaan. Niet zozeer omdat hij van vechten hield, maar omdat hij geloofde dat Reaven een goede keuze had gemaakt toen ze hier terugkeerde.

2 Re: Home sweet home? op do jun 14, 2012 3:52 pm

Leonidas

avatar
Ik ben een Burger
Burger
Leon keek wat verveeld rond. Zijn pikzwarte haren lagen wat warrig door elkaar. Hij had nu al enkele dagen niet meer geslapen en had het nog niet allemaal de slaap kunnen in halen. Toch na zijn haar dan, zou je nooit kunnen merken dat hij gebrek aan slaap had. Zijn licht grijze ogen keken strak om zich heen, het zou je het gevoel geven dat het recht door je ziel kon kijken. Leonidas was niet het type dat meteen mensen oordeeld, nee hij bestudeerd ze en kijkt naar de bewegingen van de andere, dan pas trekt hij zijn conclusies. De veel te grote wolf zijn zeegroene ogen stonden dreigend. Leon was hier waarschijnlijk nog geen vier dagen geleden weer aan gekomen nadat hij was gesplits van de groep. Maar hij was terug en dat was voor het moment toch wel het belangrijkste. Net als zijn haren had een pikzwarte cape aangetrokken. De grootte wolf die met zijn drie keer zo grootte kop tot aan de borstkas van Leon reikte juist niet zijn keel trok al genoeg aandacht. Vele mensen keken hem aan, maar hij vond het niet de moeite waard om terug te kijken. Zijn gespierde armen waren gespannen over elkaar gekruist en zijn brede borstkas ging zwaar op en neer. Wat verderop zag hij de mensen uiteen wijken voor een jong meisje. Leon grinnikte want hij merkte dat Pablo zijn oren plat in zijn nek hield gedrukt. Even gunde hij de anima van het meisje een blik maar daarna keek hij toch weer verveeld in het rond. Leon is niet ergens snel in geinterseerd.

Pablo keek net als Leonidas rond maar hij hield ondertussen wel de mensen in de gaten Leon niet, die was gewoon alles aan het opnemen in zijn hoofd. Maar Pablo wist dat er vele stomme mannen de neiging hadden om vreemden te dreigen. Niet dat Leon het niet aan zou kunnen, dat is juist het tegen overgestelde. Vele die hier woonden en hem eerder hadden gezien wisten dat ze uit zijn beurt moesten blijven. Maarja sommige zijn dommer dan andere. Pablo drukte zijn oren strak in zijn nek tegen zijn zwarte vacht gedrukt. Het meisje mocht dan wel er gewoontjes uitzien Pablo vertrouwde haar niet net zomin hij die Panter van haar vertrouwde. Maar zolang ze zich uit Leon zijn beurt bleef vond Pablo het goed geneog.

(hoop dat het mag ^^)

3 Re: Home sweet home? op do jun 14, 2012 7:00 pm

Reaven

avatar
Ik ben een Burger
Burger
Reaven

Rustig zuchtte ze even terwijl ze nog steeds op het plein stond. Ze aaide Zephyr over zijn zwarte kop en keek in zijn blauwe ogen. Niet alleen qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk leken de twee erg op elkaar. Beiden hadden zwarte haren en blauwe ogen, een slank postuur en ze waren beide gespierd, al was Zephyr natuurlijk wel gespierder.
Toen Reaven zich omdraaide keek ze recht in het zwarte gat onder een kap. Ze kon het gezicht van de drager niet zien, maar aan het postuur te zien ging het om een man. Zijn Anima stond vlak achter hem en keek haar dreigend aan, terwijl zijn mens een beetje in het rond keek. Vroeger had ze in zo'n situatie naar een van haar messen gereikt, maar nu wist ze wel beter. Als ze al de lichtste beweging naar een van haar messen zou maken dan kon de tegenstander dat opvatten als een aanval en ze wilde niet dat het uit de hand zou lopen voordat zij er klaar voor was. In plaats daarvan bleef ze hem gewoon aankijken en deed verder niets. Na hem geobserveerd te hebben haalde ze de bordeauxrode kap van haar hoofd af en liet haar gezicht zien om te kijken of hij naar haar keek. Geduldig wachtte ze af.

:Anima Tell:

Zaphyr keek met Reaven mee en zag de twee vreemdelingen, maar bleef volkomen rustig al was hij al wel weer opgestaan. De wolf van de vreemdeling was groter dan hijzelf, maar waarschijnlijk was hij soepeler en zou Reaven hem uitschakelen als hij echt in de problemen zou komen. Hij stond volledig achter Reaven's techniek, maar hoopte dat ze zo geen gevecht uit zou lokken. Ze hadden weliswaar vaker gevochten, maar het was niet verstandig om dat midden op het hoofdplein te doen. Daarom liep hij een stukje opzij richting een van de steegjes die uitkwam op het hoofdplein, zo waren ze wat minder zichtbaar als er iets zou gebeuren. Bij elke stap die hij zette bleef hij de vreemdelingen strak aankijken.

4 Re: Home sweet home? op za jun 16, 2012 2:52 pm

Leonidas

avatar
Ik ben een Burger
Burger
De vrouw in de bordeaux cape had even zijn richting op gekeken, Leon had haar ogen vanonder haar kap op hem voelen branden, maar hij had het genegeerd. Hij duwde even met de hiel zachtjes tegen de zwarte vacht van Pablo en keek hem bevelend aan. Pablo gromde even maar legde toen zijn kop tussen zijn twee poten en keek de vrouw en zijn anima niet meer dreigend aan maar nu vooral onderzoekend, daarna keek hij nu naar andere mensen die passeerden. Leon haalde rustig adem. Hield het meisje vanuit zijn ooghoeken in de gaten, want ze mocht dan jong enzo lijken maar schijn kan bedriegen dat wist hij maar al te goed, vroeger was hij nogal een mager kind geweest maar velen hadden ontdekt dat hij harde klappen kon verkopen, naar mate hij meer groeide werd hij de kleerkast die hij nu was. Opnieuw voelde hij haar ogen die hij niet kon zien op zijn huid branden. Pas toen hij de beweging in zijn ooghoeken zag keek hij nu rechtstreeks naar het meisje die ondertussen haar kap had afgedaan en hij nu helemaal haar gezicht kon zien. Even zuchtte Leon en deed met een tegenzin zijn kap af, hij was dan iemand die niet veel interesse heeft maar beleefdheid kent hij wel. Hij keek haar nu met zijn smargard groene ogen aan."Je weet toch wel dat staren nogal onbeleefd is?" Vroeg hij koeltjes en negeerde de anima van haar. Hij streek even door zijn pikzwarte haren dat een blauwe glans gaf door de stralen van de zon.Nadat Pablo de hiel van Leon waarschuwend in zijn zij had gekregen begreep Pablo dat hij niet zo vijandig moest doen, maar zijn instinct waarschuwde hem. Toch luisterde hij naar Leonidas, die wist hoe hij zich moest gedragen zoals altijd, koel en afstandelijk. Hij liet maar weinige mensen zijn ware ik zien, zelfs iemand waar hij veel van hield, vriend of vriendin zullen maar zelden zijn ware ik zien. Maar Leonidas was zo geworden na hun reis. Pablo schudde even zijn gedachten van zich af en legde zijn grote kop tussen zijn voorpoten. Toch hield hij de anima in de gaten.

5 Re: Home sweet home? op zo jun 17, 2012 8:39 am

Reaven

avatar
Ik ben een Burger
Burger
Ze bleef de man geduldig aankijken en verbaasde zich er over dat hij zijn kap af deed. Zij had haar gezicht laten zien om te bewijzen dat ze geen angst voor de man had, maar blijkbaar deed hij het uit beleefdheid. Niet dat hij een lelijk gezicht had, maar toch stond het haar niet echt aan.
"Je weet toch dat staren onbeleefd is?" vroeg hij aan haar. Reaven kon een lichte krul van haar linker mondhoek niet onderdrukken, maar trok daarbij ook een wenkbrauw op. Hij was immers begonnen. "Moet ik dat eigenlijk niet aan jou vragen?" vroeg ze met heldere stem. Haar stem was zoals altijd koel en helder. Dat trucje had ze al een hele tijd geleden geleerd. Wanneer je stem niet koel was, dan was je uitstraling dat ook niet. Ze was blij dat ze niet het wapen van de Vincenza droeg, want dat zou haar gelijk verraden. Er waren natuurlijk clanleden die dat wel deden, maar dan maakte je het de soldaten wel erg makkelijk om je te pakken. "Met wie heb ik het genoegen?" vroeg ze aan de man. Nog steeds was haar wenkbrauw een beetje opgetrokken, maar haar mond veranderde langzaam in een grijns.

:Anima Tell:

Zephyr ging nu weer naast Reaven zitten en hield hem goed in de gaten. Zijn anima was waarschijnlijk gevaarlijk, maar als hij de helft van de ziel zou zijn dan moest de man ook flink sterk zijn. Reaven zou het wel oplossen.

Gesponsorde inhoud


Ik ben een

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum