Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

Tempus

avatar
Ik ben een Admin
Admin
Hallo trouwe leden.

Omdat het buiten kraakt dat het vriest, en het op sommige plaatsen zelfs min twintig is, lijkt het me wel leuk om een spannende miniverhaallijn te starten over....... Sneeuw en IJs.

Mijn idee is om Dust te laten treffen door een kleine IJstijd, waar de temperaturen ver onder nul dalen en het klimaat veranderd. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de mens zo slecht voor de oude wereld heeft gezorgd, door het broeikaseffect zo te laten stijgen. En omdat een fabriek ergens in Dust bezig is in de grond te boren naar het stof dat zich onder de wereld van Dust bevind. De fabriek wil een nieuwe toegang bouwen tot het stof, met alle gevolgen van dien. Doordat een hete bron wordt geraakt, komt het hete water naar het oppervlak en smelt het ijs water in Hiems (het zou dan ook leuk zijn als de fabriek daar komt te staan)
Door het stijgende smeltwater worden de zeeen van Dust afgekoelt, waardoor er een ijsklimaat onstaat, een IJstijd. Het is zaak aan jullie om te kiezen of je voor de fabriek bent of tegen, en het is zaak te overleven in dit bar koude klimaat.

Wat zeggen jullie hiervan. Hebben jullie misschien nog aanvullende ideeen, ik hoor ze graag. Very Happy

Lady Lavinia

avatar
Ik ben een Avonturier
Avonturier
Het lijkt me wel leuk, zeker omdat het nu in nl ook erg koud is alleen ik stel voor dat de fabriek van de dustseekers is want als hij van de Nigris is zullen enkel 3 personen voor de fabriek zijn en de rest tegen en om te volkomen dat er zo veel mensen tegen de fabriek staan en er een dood verhaal ontstaat omdat de ene kant zo in de minderheid is...

Lucifer

avatar
Ik ben een Avonturier
Avonturier
Inderdaad. Tempus? Kun je Layla nog even lid maken van de Dustseekers clan? Ik laat haar wat ouder worden dan kan ik wat meer met haar doen.

Lord Athios

avatar
Ik ben een Moderator
Moderator
Hmmm ik vind de opzet van de verhaallijn prima, maar is het niet wat te globaal voor een mini-verhaallijn? Misschien kan je ook in plaats van globale bevriezing een massale aanspoeling van dode vissen (door het stijgende waterpeil)doen, waar bijvoorbeeld een hongersnood aan de kusten ontstaat(en aangezien haast ieder land wel een gedeelte aan de kust heeft, is dit goed te doen). Want ik en Gonzalo zijn ook nog bezig met een verhaallijn en het is opeens anders als alles zich onder sneeuw en ijs bevind. Ook kan een hongersnood goed inspelen op het onderwerp van onze verhaallijn.

Maar goed, het is maar een suggestie Wink

Elina

avatar
Ik ben een Teacher
Teacher
Oeee dit vind ik nice idee, als wij ons maar tegen de kou kunnen beschermen.Hongersnood is wel gevaarlijk, omdat er mensen dan dood kunnen gaan, maar daar vinden we wel een oplossing voor. Het is wel leuke aanvulling! Alleen niet te vergeten dat vissen niet het enige is wat we daar eten..

Gesponsorde inhoud


Ik ben een

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum