Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Enkele updates op wo dec 28, 2011 2:03 pm

Tempus

avatar
Ik ben een Admin
Admin
Hallo leden van Dust. Hier weer een paar updates.

Het profiel is aangepast. Er zijn twee nieuwe of geupdate functies.
Je kunt in het profiel nu aangeven welke (dier) soort je Anima is, en bij de Clans is nu ook de optie Free, geen clan mogelijk voor de mensen onder ons die geen clan willen.

Verder is Lavinia Book begonnen met het eerste topic. Er volgen straks nog twee nieuwe topics, waaronder één vooral bedoeld voor clanleiders en hun rechterhand. (namelijk bij de fontein in Domus) En eentje die open is voor iedereen in Thin Place. Wat hier gaat gebeuren is nog geheim, maar het wordt zeer spannend.

Het Lavinia Book wordt bespeeld met een Fatum lot-account. Het zal niet elke keer posten, maar alleen wanneer het spel dreigt stil te vallen, of om spanning op te bouwen.

Deze week zal ook het eindejaarsfeest ingaan voor alle leden. Het topic wordt waarschijnlijk gehouden in Terram, in Midnight Glade of Claps. Iedereen mag meefeesten, ook Nigris aanhangers.

Dan de blogs. Ze zijn geupdate en kloppen weer helemaal. Het zou leuk zijn als jullie ook zouden bloggen, vooral met de kerstdagen. Dan kunnen we zien wat jullie doen. De blogs blijven alleen in het zicht voor leden.

Dat waren de update'tjes weer even.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum