Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De Vloek. op ma maa 14, 2011 6:17 pm

Diadorah

avatar
Ik ben een Avonturier
Avonturier
Diadorah liep weer naar de Rainbow Lake. Een perfect moment om haar kunsten te oefenen. De afgelopen paar keer was het helaas niet helemaal gelukt, door die vervloekte Caelos Clan. Ze waren met zo veel. Wanneer kwam er een keer iemand die haar bij zou staan. Ze moest alles alleen doen, maar goed ze was sterk. En ze werd steeds sterker.
Nu was het de tijd om een ander natuurverschijnsel, waar die Caelos natuurlijk ook dol op zijn, te laten verdwijnen. De regenbogen van Rainbow Lake.Het zou haar lukken om deze kleurrijke dingen voor haar te laten werken. Als ijs.
Het zou fantastisch worden, en dit keer was ze sterker, en wist ze precies wat ze moest doen. Ze had dit immers al eerder geprobeerd, al zonder al te veel succes.
Nu was ze opgeladen, al had ze nog wel wat last van die klap op haar hoofd die ze van die oude man, Oblivios, had gekregen. Ze was achter zijn naam gekomen, en zou wraak nemen op den duur.
Ook die andere Caelos zouden straks haar toorn voelen.
Diadorah aaide Civilis en concentreerde zich toen.
Een regenboog is gemaakt van zonlicht en water, en als ze dit water tot ijs zou maken, kon ze het sturen en zou de regenboog verdwijnen.
En als het meer van ijs word, dan zou er nooit meer een regenboog komen hier.
In ieder geval niet, als ze dit keer alleen was, maar iets in haar zei, dat dit absoluut niet zo was.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum: Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum